tip

Triënnale Brugge is volledig gratis!

Partners

Subsidiën​ten

Logo Brugge

De Triënnale Brugge heeft een uitdagend thema: hoe ziet de stad van morgen er uit en hoe zal Brugge daarop inspelen? Kunstenaars denken er over na maar ook bedrijven. Daarom waarderen we onze bedrijven die als partner hierover willen meedenken en die de triënnale ook willen steunen. Hun rol voor het welslagen van de triënnale en voor de toekomst van Brugge is van groot belang. Dank hiervoor!

LogoVlaanderen

Sedert meer dan 80 jaar begeleidt en ondersteunt de Nationale Loterij tal van projecten van verenigingen met een humanitair, sociaal, sportief, cultureel en wetenschappelijk oogmerk. Zo werd er in 2014 in haar jaarlijks subsidiebudget een bedrag van meer dan €10.000.000 voorzien voor culturele projecten. En dit wordt mogelijk gemaakt door de spelers van de Nationale Loterij.

Dank aan

PETERS

Triënnale Brugge werd gerealiseerd dankzij het peterschap van:

AGC Glass Europe
Het kunstwerk 1:1 Connect:  Diamondscope en de inrichting van de site Pakhuizen kwam tot stand dankzij het peterschap van AGC Glass Europe. AGC Glass Europe, (voorheen Glaverbel), maakt deel uit van de grootste vlakglasfabrikant ter wereld. Er zijn in Zeebrugge twee fabrieken gevestigd. De ene is gespecialiseerd in de productie van decoratief glas (spiegels, gelakt glas), de andere in isolerende beglazing . 

Ethias
De boomhut refereert naar de magische wereld van kinderen. Eentje zonder gevaren. Hoog en droog. Het is dé plek bij uitstek waar zij zich veilig voelen. De symboliek van de kunstenaar past perfect in de ambitie en de filosofie van Ethias, dat met waarden als engagement, menselijkheid, nabijheid en respect voor mens en milieu een betere wereld nastreeft.

Sponsor

Mediapartners

Officiële leveranciers

Met dank aan

               Logo_ambassade_USA               Oosterlijk

    
    
                   


 

Met dank aan

            Logo_ambassade_USA               Oosterlijk
 
                      
 

Deze Brugse scholen staken de handen uit de mouwen en volgende scholen lieten zich inspireren.