Inspired by triennial

Consort Mirabile

Sint-Annarei

- concert

Blokfluitensemble Consort Mirabile opent de Fringe-reeks van MAfestival Brugge met een pop-upconcert op het ponton ontworpen door architectencollectief Atelier Bow-Wow. De vier muzikanten komen uit alle hoeken van de wereld en brengen naar Brugge ook een jonge soprane mee. In een verrassend programma verkennen ze de verschillende aspecten van de Liefde: van Christelijke devotie tot vleselijke lust, van het verfijnde chanson tot de rustieke villanella. Een muzikale omspinning van de meest intense menselijke emotie.

MAfestival

MAfestival Brugge is een van 's werelds meest bekende festivals voor oude muziek. Het focust op de historische uitvoeringspraktijk en is een van de voortrekkers in het vernieuwen en uitbreiden van het genre. MAfestival 2015 verkent tussen 31 juli en 9 augustus muzikale uitingen van vanitas in beide betekenissen van het woord: ijdelheid en vergankelijkheid.

Van zaterdag 1 augustus tot en met vrijdag 7 augustus organiseert MAfestival Brugge de Fringe-reeks. Samen met Festival Oude Muziek Utrecht worden jonge, beloftevolle ensembles geselecteerd om zich te presenteren aan een internationaal kennerspubliek. De concerten gaan door in het Provinciaal Hof en zijn gratis toegankelijk. Dit jaar krijgt de reeks een opmaat met een pop-upconcert op donderdag 30 juli.

partner

MAfestival
Ga naar website >

MAfestival

Praktische Informatie

Consort Mirabile
Sint-Annarei Evenement

30.07 - 30.07.2015

evenement - Gratis

Canal Swimmer's Club
Sint-Annarei - Potterierei

18:00 - 18:45

Ook op het programma NextPrevious