Inspired by triennial

Hack The City

Pakhuizen

- Jongerenproject

‘Hack The City’ is een jongerenproject in het kader van Triënnale Brugge 2015 georganiseerd door het Entrepot. De dames en heren worden 4 dagen lang opgesloten en gaan aan de slag met hun strafste dromen voor Brugge. Camera’s registreren het hele gebeuren terwijl zij het DNA van hun stad hacken.

Ze brainstormen onderling en krijgen hulp van verschillende experts ter zake. Ook het grote publiek wordt actief bij dit event betrokken. Zo organiseert Hack The City op 18 en 19 september samen met een aantal experts respectievelijk een speciale editie van Pecha Kucha en een Open Thinktank. Debatteer mee over de dromen van de jeugd.

Het resultaat wordt gebundeld tot een utopisch manifest van een nieuwe generatie voor hun stad.

Het Entrepot

Het Entrepot bevindt zich in de Brugse Zeehaven. Het is een open huis en een creatieve werkplaats voor jong talent. Ze bieden jongeren de ruimte om te creëren, om te feesten en te experimenteren. Iedereen met creatieve ideeën is er welkom.

Het Entrepot ondersteunt ook jonge organisatoren (vzw’s) en stelt ruimtes ter beschikking aan democratische prijzen. Voor de organisatie van fuiven, concerten, en allerlei soorten evenementen ben je bij hen evenzeer aan het juiste adres.

Het Entrepot is ook medialab Villa Bota, een gezellige plek in de binnenstad en waar je radio en video kan maken of 's middags gewoon je boterhammen kan opeten.

partner

Het Entrepot
Ga naar website >

Het Entrepot

Praktische Informatie

Hack The City
Pakhuizen Evenement

17.09 - 20.09.2015

evenement - Gratis

Pakhuizen (Site DuPont)
Ingang via Wulpenstraat

Ook op het programma NextPrevious